Добре дошъл Apple HomePod

Apple HomePod е новият глас на Вашият дом. Той е мощна колона, която звучи удивително и се адаптира според околната среда. HomePod съчетава Apple Music и Siri за да научи Вашият вкус в музиката. Също така е интелигентен домашен асистент, справящ се с ежедневни задачи – контролиране на смарт устройствата във Вашият дом.

Apple HomePod съчетава напредналата технология и софтуер за да предостави най-прецизното озвучаване , където и да е поставен. А красивият му дизайн ще пасне на Вашият дом. HomePod се предлага в два цвята – бяло и space gray.

А8 чипът на Apple захранва най-сложната и иновативна аудио система. Моделиране на мелодията в реално време, буфериране което е даже още по-бързо, смесване на директно и околно аудио, премахване на ехо – всичко това е лесна задача за HomePod. Също така той автоматично се наглася така, че да чувате оптималния звук където и да сте в стаята.

Настройката на Apple HomePod е толкова лесна. Само го включете и автоматично ще засече Вашите iSO устройства. Микрофоните са толкова чувствителни, че HomePod чува Вашите команди дори и когато слушате силно музика през него.

Създайте стерео звук с два HomePod-a. Сложете втори в същата стая и те автоматично ще се засекат и балансират един друг. Двойката ще може да създаде още по-силен и с по-голям обхват звук, различен от досега познатото ни стерео. Тази опция се предвижда да е активна малко по-късно тази година.

Ако Apple HomePod Ви допада и желаете да се сдобиете с него, следете новостите на NovMac.com за да сте едни от първите поръчали след обявяването му за поръчка.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *