Два нови iPad-a от Apple

Apple пусна на пазара два нови модела iPad – iPad Air и iPad mini.

Без официално представяне, Apple обнови своя сайт и показа двата нови таблета. Говореше се, че това ще се случи на предстоящото събитие на 25ти този месец, но компанията ни изненада по-рано.

iPad Air

Новият iPad Air е с последно поколение A12 Bionic чип с Neural Engine технология. Можете да променяте видеа, да създавате красиви цветни презентации, да създавате 3D модели и други. Мощта на про серията вече и в Air.

Новият iPad Air е с 10,5” Retina Display с резолюция 2224-на-1668 пиксела и широка цветова гама. Ще видите и най-малкия детайл на екрана. True Tone технологията ще адаптира екрана според околната светлина и няма да натоварвате допълнително очите си било то докато разглеждате снимки, сърфирате в интернет или четете книга.

С камерите на новият iPad Air, ще правите възхитителни снимки или можете да запишете HD видео. Задната камера е 8-мегапикселова, а предната е 7-мегапикселова FaceTime HD камера.

Работи, учи и използвай AR (разширена реалност). Тя комбинира дигитални обекти с реална околна среда и създава изцяло ново усещане за потребителя. Вижте как ще стои новото обзавеждане в домът Ви например, или създайте училищен проект с невероятни образи и впечатлете всички.

А защо да не нарисувате нещо? iPad Air поддържа Apple Pencil. Хрумва Ви идея, а сте навън – отворете новият iPad Air и започнете да превръщате идеите си в реална картина.

Този невероятен таблет може да замести Вашият компютър. Добавете само клавиатура и готово. Apple Smart Keyboard Ви позволява да работите на таблета както работите на компютър, с пълен размер и всички шорткъти, които вече познавате.

А какво ще кажете ако всичко това е и в мини размер? Да, това е възможно – новият iPad mini. Както iPad Air, така и iPad mini е с последно поколение A12 Bionic чип с Neural Engine технология, 7.9” Retina Display с резолюция 2048-на-1536 пиксела и True Tone, поддръжка на AR. iPad mini е съвместим с Apple Pencil и Apple Bluetooth клавиатура.

iPad mini също е с 8-мегапикселова задна камера и 7-мегапикселова FaceTme HD предна камера.

И двата модела поддържат Touch ID.

iPad Air тежи 456 грама, а iPad mini едва 300,5 грама! Леки и удобни за пренасяне навсякъде. Предлагат се в цветове Space Gray, Silver и Gold. Обем на паметта 64GB или 256GB.

Батериите на тези невероятни таблети издържа до 10 часа с едно зареждане.

Очаквайте цените на новите iPad Air и iPad mini съвсем скоро на нашият уеб сайт NovMak.com

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *