Весели празници с Apple!

Празниците наближават и е време да украсим елхата, да oкачим ботушите за подаръци над камината и да запалим огъня в нея за още повече уют и коледно настроение. А какво радва най-много малки и големи? Подаръците разбира се! Кой не обича да гледа красивите кутии наредени под елхата и да тръпне нетърпеливо да види какво има в тях. Радостта е голяма за всички. Изберете подарък сега за себе си или за любимите си хора и си създайте още повече настроение.

Ето и някои предложения:

MacBook 12” – това е идеалният избор ако пътувате често например, и желаете да съчетаете компактен размер с невероятна производителност.

MacBook Pro – готов за всякакви дейности, както любителски така и професионални, и нищо не може да го спре да изпълни всичко безпогрешно.

MacBook Air – прекрасен подарък за всеки ученик или студент. Удобен размер, невероятна бързина.

iMac – мощност в уникален дизайн. Идеалният настолен компютър за всяко бюро. Колкото е красив, толкова е и производителен.

Mac mini – този мъник само привидно е “мини”. И той като по-големият си брат iMac-a е готов за тежки задачи.

iPad Pro – iPad Pro 10.5” и iPad Pro 12.9” са невероятни таблети, които можете да използвате и за професионални цели. Комбинирайте с Apple Pencil за още по-голямо удобство.

За всеки Mac , iPad или iPhone можете да избирате и подходящ аксесоар – било то преходник, калъф, Apple Magic Mouse, Apple Magic Keyboard, Apple TV 4K, Apple Watch Series 3, Apple AirPods и много други. Ако не можете да решите кой модел да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще Ви съдействаме да направите най-незабравимият подарък на себе си или близък за едни весели празници изпълнени с много смях и емоции.

Предложенията ни можете да прегледате на нашият уеб сайт NovMac.com

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *