Актуално: Купете MacBook Pro или MacBook Air с подаръци!

Търсите да закупите Mac? Ние имаме няколко изгодни предложение за Вас!

MacBook Pro серията е най-подходящият избор за всички професионалисти. Било то MacBook Pro 13” или MacBook Pro 16”, при нас ще намерите ниски цени, консултация при избора за да подберете най-подходящата конфигурация за Вашите нужди, и подаръци за всеки клиент закупил MacBook!

MacBook Pro 13” е лесно преносим лаптоп, на който можете да програмирате, да обработвате файлове на Photoshop, да ползвате няколко виртуални машини, както и да извършвате всички ежедневни задачи – сърфиране в интернет, получаване на имейли и други. Той ще се справи с всичко!

Ние от своя страна Ви подаряваме към всеки закупен MacBook Pro 13” хъб за да можете да свършете и Вашите USB устройства към него – Satechi Aluminium USB-C Hub с три USB 3.0 порта и един Ethernet порт. Хъбовете се предлагат в два цвята – Space Gray или Silver, за да си подхождат с цвета на MacBook Pro 13″.

Търсите мощна конфигурация подходяща за максимално натоварване? MacBook Pro 16” е Вашият лаптоп! Той е създаден както за любителски, така и за професионални цели. Предлага мощен хардуер съчетан с елегантен дизайн. И тежи само 2 килограма. А с новата Magic Keyboard, писането ще е невероятно удоволствие за пръстите Ви! Толкова удобен, толкова надежден – всичко от което се нуждаете събрано в един лаптоп.

Ако изберете да закупите MacBook Pro 16”, ние ще Ви подарим Satechi Aluminium USB-C Pro хъб, който има HDMI 4K порт, USB-C порт за зареждане и трансфер на данни със скорост до 40Gbps, два USB-A порта, още един USB-C дейта порт до 5Gbps и два слота за карти – MicroSD и SD карти. Но това не е всичко. Получавате и калъф Artwizz Neoprene за да предпазите своя лаптоп от наранявания.

MacBook Air 13” – най-тънкият и лек лаптоп. Той ще е винаги с Вас при всяко пътуване, на всяка работна среща, у дома за гледане на филми със семейството. MacBook Air остава най-предпочитания лаптоп за офис задачи и интензивно пренасяне. Лекота съчетана с достатъчно мощен хардуер да Ви служи безотказно. Предпочитан е и от дамите заради прекрасния си златен цвят. Коя жена не би искала такова бижу!

За да предпазите своя нов MacBook Air, ние Ви подаряваме нежен и също толкова надежден калъф с външен джоб, в който можете да сложите кабел за зареждане например или да го използвате за пренос на лаптоп и мобилен телефон по време на работна среща без да носите излишни чанти. Artwizz Neoprene Sleeve Pro се предлагат в три цвята – Titan, който подхожда на MacBook Air 13” Space Gray, Gold който подхожда на MacBook Air 13” Gold и Black – черното винаги е стилно.

Ако се колебаете кой Мак да изберете – MacBook Pro 13”, MacBook Pro 16” или MacBook Air 13”, нашите консултанти са на Ваше разположение! Ще Ви помогнем да направите правилният избор. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *